Din vej til ordentligt håndværk

Udtalelser

”I begyndelsen af 2010 entrerede vi Muremester Funck v/Stefan Funck Jørgensen i forbindelse med et badeværelsesprojekt i vores hus i Hellerup. Det var i sandhed det rigtige valg. Den håndværksmæssige kvalitet af det udførte arbejde var helt i top, og Stefan stod ligeledes for koordineringen af de øvrige håndværkere, således at badeværelset stod klar på det aftalte tidspunkt ca. 4 uger efter opstart. Til trods for den meget høje kvalitet i det udførte arbejde og detaljerne i badeværelset var prisen for badeværelset yderst rimelig, og blev gennemført til fast pris uden uforudsete ekstraregninger. Jeg kan til enhver tid anbefale at bruge Muremester Funck til badeværelsesprojekter og andre mureopgaver. Med venlig hilsen Søren Damgaard”

 

 

"Stefan Funck har muret en tilbygning til mit parcelhus fra 1965 syd for Hillerød. Det var en udfordring at ramme stil og udseende på det eksisterende (mere end 45 år gamle) murværk i den nye tilbygning. Opgaven har Stefan løst til fulde. Jeg har fået en flot vinkel-tilbygning på mit hus som falder perfekt ind med resten af murværket. Endvidere har det været en fornøjelse at have Stefan på projektet. Alle priser og aftaler er blevet overholdt, han er fleksibel, og han er absolut ikke en håndværker som springer over hvor gærdet er lavest. Stefans arbejde hos mig er blevet udført særdeles omhyggeligt og samvittighedsfuldt. Alt i alt har jeg kun det bedste at sige om Murermester Stefan Funck - både som håndværker og som person. M.v.h. Ulrik Norup"

 

"Murermester Funck hjalp os igennem en total renovering af ældre Nørrebro Lejlighed, hvor Stefan også hjalp til med at skaffe de håndværkere der skulle bruges ud over murere. Projektet er blevet gennemført til punkt og prikke, og inden for tidsplanen. Vi kan kun snakke positivt om denne oplevelse og rigtig rart med en håndværker der er til at stole på. Ombygningen omfattede bla. Nyt køkken, restaurering af ældre badeværelse, blotlægning af mur i New Yorker style, nye lofter og div. andre småting. Kun de varmeste anbefalinger herfra Med Venlig Hilsen Christian Hartvig"

"Efter at have fået anbefalet Murermester Funck Aps, valgte vi at bruge Stefan Funck til vores ombygning af entre, gang, bryggers og etablering af gæstetoilet i foråret 2011. Opgaven var at styre ombygningsprojektet (koordinere de øvrige håndværkere) og udføre alt murerarbejdet, således at vi ikke skulle ind over planlægningen.

Yderst servicemindet, hjælpsom, og en god sparring under planlægningen af ens projekt. Planlægningen og overholdelse af tidsplanen samt det flotte resultat af arbejdet er vi meget tilfredse med. Det har helt bestemt levet op til vores forventninger.

Vi kan kun til enhver tid anbefale andre at bruge Murermester Funck -Stefan Funck som murer og styring af ombygningsprojekter.Mvh.Tina"